E-Office, overal ter wereld flexibel werken

Virtueel kantoor
Een crash van de harde schijf of server, brand of waterschade, iedere ondernemer heeft er wel eens slapeloze nachten van. Dan moeten de cloudoplossingen van een virtueel kantoor van Financieel Dossier u een veilig gevoel geven. Met dit product heeft u exact dezelfde mogelijkheden als de server bij u op kantoor, maar dan met het gemak van flexibele werkplekken, lagere en beheersbare kosten.

U maakt via internet vanaf willekeurig welke plek ter wereld, een verbinding met een centrale server. Uw bedrijfskritische gegevens staan niet meer bij u op kantoor, maar op een beveiligde server. Uiteraard worden hier ook automatische back-ups van alle bestanden gemaakt.

Hosted software
Een compleet pakket aan software zonder hoge investeringen en altijd de nieuwste versie beschikbaar. Dat is mogelijk met hosted software van Financieel Dossier. Hiermee beschikt u over de bekende en vertrouwde software van Microsoft Office. U maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden die Microsoft Office te bieden heeft, zoals agenda’s, contactpersonen en taken gesynchroniseerd naar Teams.