e-Commerce, met interactie een transactie

Uw digitaal visitekaartje
Internet speelt ook voor de financiële dienstverlening een steeds grotere rol. Een goede kantoorpresentatie op internet is dan ook van groot belang.

Uiteraard verzorgen wij de benodigde hosting, domeinnaamregistratie en e-mailadressen en wordt uw website compleet opgeleverd in een moderne lay-out, afgestemd op uw huisstijl.

Een responsive website
Een website die gebruiksvriendelijk is voor tablets en smartphones wordt een responsive website genoemd. Dit betekent dat de site goed leesbaar is op elk apparaat. Websites met een responsive design passen zich automatisch aan naar het schermformaat van het gebruikte apparaat.

Als u iets aanpast op een responsive website dan is deze wijziging direct te zien op een computer, tablet of smartphone, op alle beeldschermen en in de juiste verhoudingen. De websites die Financieel Dossier levert zijn standaard gebouwd met responsive design.

Hypotheekrentes vergelijken
In het overzicht op deze pagina treft u de meest recente rentestanden aan. Deze rentestanden zijn gegroepeerd op risicocategorie (NHG, Basis (tot 66%MW), Top (67% t/m 88% MW), Extra Top (89% t/m 100% MW) en Super Top (meer dan 100% MW)). MW=Markwaarde en NHG=Nationale Hypotheek Garantie.

Bovenaan kunt u zelf selecteren welke rentevastperiode u wilt zien. Klik vervolgens op de risicocategorie om de de rentestanden te sorteren van laag naar hoog of andersom of op geldgevers om deze alfabetisch te sorteren.

De rechterkolom kwaliteit met de sterren geeft een overzicht van de belangrijkste productvoorwaarden.

Bent u een hypotheekadviseur dan kunt gratis iedere werkdag een overzicht van de Dagelijkse rentes ontvangen, stuur een mail naar info @ financieeldossier.nl met dit verzoek en onder vermelding van het gewenst emailadres.